Weekblad De Loop partner Helmondse Sporthelden

2 oktober 2020

Weekblad De Loop is mediapartner geworden van Helmondse Sporthelden. Dat betekent dat er in het huis-aan-huisblad van de vijfde stad van Brabant in 2021 zeven pagina’s rondom de zeven evenementen van de stichting gaan verschijnen.

Als voorproef op de samenwerking, die tijdens de Kerstlunch op 21 december wordt bekrachtigd, verscheen er deze week in Groot-Peelland in een oplage van 40 duizend exemplaren al een artikel over de introductie van Helmondse Sporthelden. Het bestuur onder leiding van voorzitter Frans Stienen kwam aan het woord over de introductie van de stichting en haar doelstelling om elk kind in de stad kansrijk te maken. Dat gaat gebeuren door jeugd van vier tot en met twaalf jaar van basisscholen gratis aan clinics en zeven evenementen met de naam van acht Helmondse Sporthelden deel te laten nemen.

Christel Sanders van De Loop en Ad Klaasen van Ad Communicatie reageerden in het eerste gesprek met voorzitter Frans Stienen direct positie op het voorstel tot samenwerking. Het weekblad is daardoor de eerste mediapartner van Helmondse Sporthelden en onderstreept de samenwerking met een prachtig artikel


Terug naar nieuwsoverzicht