HC Weert vierde Limburgse deelnemer Bob de Voogd Trophy

16 oktober 2021

De jongens van HC Weert zijn het vierde Limburgse team dat zaterdag 23 oktober naar Helmond komt voor de eerste eeditie van de Bob de Voogd Trophy. Het levende eerbetoon van de stichting Helmondse Sporthelden aan de voormalige international kende eerder drie aanmeldingen van Deltahockey uit Venlo.

De jongens van HC Weert zijn het zevende team in de jongenspoule en werden aangemeld door de coach van de Limburgse club, Laurans Rooijakkers. Met HC Weert is er in de jongenspoule van het toernooi voor eerste en tweedejaars E-jeugd op het complex van HC Helmond nog een plaats vrij.

De meisjespoule van de Bob de Voogd Trophy bestaat inmiddels uit acht teams en zit daarmee vol. De organisatie van het jaarlijks terugkerende toernooi met de naam van de ex-speler van HC Helmond doet er alles aan om een zestiende en laatste (jongens)team alsnog aan het deelnemersveld toe te voegen.

De Bob de Voogd Classic begint zaterdag 23 oktober om 9.30 uur met de Vlaggenparade en het voorstellen van alle teams. De eerste wedstrijden in de poule beginnen om 10.00 en het toernooi eindigt om 14.30 uur met de medailleceremonie. De medailles en beide wisselbekers voor meisjes en jongens worden uiteraard uitgereikt door Bob de Voogd.

 


Terug naar nieuwsoverzicht