-8 jeugd SV Brandevoort in 2022 naar Van de Kerkhof Cup

29 oktober 2021

De tweede editie van de Gebroeders Van de Kerkhof Cup heeft de eerste naam op de deelnemerslijst staan van het toernooi dat op zondag 17 juli 2022 op de kalender staat. SV Brandevoort, de winnaar van de eerste editiie op het complex van SV de Braak, meldde zich met de -8 jeugd aan voor het levende eerbetoon van de PSV-tweeling.

De -8 jeugd van SV Brandevoort kreeg de Cup met de grote dit jaar uitgereikt van de Rene en Willy van de Kerkhof. De in Helmond geboren en getogen Oranje-tweeling was aangenaam verrast en tevreden over het verloop van het evenement met hun naam. SV Brandevoort was blij met de Cup, die het een jaar lang in de Helmondse wijk Brandevoort buiten de prijzenkast laat pronken. De Gebroeders Van de Kerkhof Cup is immers de grootste Cup die er in het voetbal kan worden gewonnen en past derhalve niet in de prijzenkast van de groen-witten.

Aanmelden voor de tweede editie van de Gebroeders Van de Kerkhof Cup bij SV de Braak, pal naast het stadion van Helmond Sport en het nieuwe gebouw van het Dr Knippenberg College kan via de website van Helmondse Sporthelden www.helmondsesporthelden.nl. Deelname aan een evenement van de stichting is altijd gratis en wordt bovendien altijd afgesloten met een medailleceremonie.

Naast de Gebroeders Van de Kerkhof Cup voor -8 jeugd heeft Helmondse Sporthelden in 2022 ook de Danny Koevermans Cup voor -7 jeugd. Dit evenement wordt gehouden op het complex van de winnaar van de Gebroeders Van de Kerkhof Cup, SV Brandevoort.


Terug naar nieuwsoverzicht