Stagiaires proberen alles voor elkaar te boksen

18 maart 2021
Zeven van de acht stagiaires van de studierichting Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam hebben op het kantoor van de Giovanni van Bronckhorst Foundation en Fast Forward aan de Piekstraat in Rotterdam wederom een bijeenkomst gehad.
De stagiaires werken voor de zeven evenementen van de stichting Helmondse Sporthelden, die vanaf juni van dit jaar moeten worden georganiseerd. Indien Corona geen belemmering meer is, begint Helmondse Sporthelden in de vijfde stad van Brabant in juni met de Gebroeders Van de Kerkhof Cup op het complex van SV De Braak en Helmond Sport.
De eerstejaars studenten van Hogeschool Rotterdam zijn stuk voor stuk bezig met de opzet, begroting, werving en organisatie van de zeven evenementen. Gaandeweg leren ze wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evernement met de naam van een Helmondse Sportheld. En met welke kosten er rekening moet worden gehouden. Kosten die hopelijk worden gedekt door steun van sponsoren.
De stichting onder leiding van voormalig sportwethouder Frans Stienen wil de waarde van sporters voor Helmond overdragen op nieuwe generaties en tevens kansarme kinderen op die manier kennis laten maken sport en de verenigingen in de stad.

Terug naar nieuwsoverzicht