Scriptie stagiair Rasid Sabljica scoort ruime voldoende

27 januari 2021
Rasid Sabljica heeft als stagiair van Fast Forwrd een ruime voldoende gescoord voor zijn scriptie. De student Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam werd in de afgelopen zes maanden vooral bijgestaan door Joyce Dijkshoorn, die met een HBO-diploma Eventmangement en Hospitality op zak een schat aan kennis en ervaring kon delen.
Sabljica onderzocht de mogelijkheden om de zeven evenementen van Helmondse Sporthelden in de markt te zetten en de nieuwe stichting onder leiding van voorzitter Frans Stienen in de markt te zetten in de stad, provincie en landelijk.
De inwoner van Nieuw Lekkerland had de pech net als veel van zijn studiegenoten dat de sportwereld door het Corona-virus in de slaapmodus ging, waardoor zijn bevindingen en aanbevelingen (nog) niet in praktijk konden worden gebracht.
Desondanks werd de scriptie van Sabljica met een ruime voldoende beloond. Een week eerder liep de stagiair van de Giovanni van Bronckhorst Foundation, Osman Tozlu, met dezelfde beoordeling de deur van de Hogeschool uit. Tijdens hun stageperiode werkten de studenten vaak ook samen op het kantoor aan de Piekstraat 21.
Fast Forward heeft als bedenker van het concept en producent van de evenementen van Helmondse Sporthelden Rasid Sabljica leren kennen als een mooi en betrokken mens met een groot hart voor de doelgroep van de stichting in de vijfde stad van Brabant: kinderen en kansarme kinderen in het bijzonder.

Terug naar nieuwsoverzicht