Ook Bavel -8 op 11 juli naar Gebroeders Van de Kerkhof Cup

27 juni 2021
Na 259 dagen zonder voetbal met tegenstanders en publiek, heeft ook Bavos besloten het Corona-seizoen 2020-2021 feestelijk af te sluiten met een genweldig evenement. De -8 jeugd van de club uit Bakel gaat in het tweede weekeinde van juli meedoen aan de Gebroeders Van de Kerkhof Cup.
 
Met de aanmelding van de kleine rood-zwarten is het deelnemersveld van het levende eerbetoon van Helmondse Sporthelden aan de in Helmond geboren en getogen Oranje-tweeling bijna in dubbele cijfers gekomen. Leuk, maar nog lang niet leuk genoeg. Op zondag 11 juli is er op het complex van Helmond Sport en SV de Braak namelijk plaats voor 36 teams in de leeftijd van onder acht jaar.
 
Sv de Braak met drie en Milheezer Boys met twee teams zijn op dit moent de hofleveranciers van het jaarlijks terugkerende evenement met de naam van de oud-spelers van FC Twente, PSV en het Nederlands elftal. Het toernooi met de naam van de gebroeders Van de Kerkhof is het tweede evenement van Helmondse Sporthelden. De dag in Helmond begint voor alle teams met een vlaggenparade en eindigt voor alle deelnemers met een medailleceremonie.
 
In beide gevallen zijn Willy en Rene van de Kerkhof aanwezig op sportpark De Braak. Alleen dat gegeven al maakt het tweede evenement van Helmondse Sporthelden tot een bijzonder toernooi. Gratis aanmelden voor -8 teams kan via de website van de stichting www.helmondsesporthelden.nl

Terug naar nieuwsoverzicht