Bestuurslid Mohammed Chahim geeft goede voorbeeld

15 oktober 2021
Mohammed Chahim is donderdagavond tijdens de maandelijkse bestuursvergadering van Helmondse Sporthelden in thuishotel Fletcher Welnesshotel Helmond geeerd door zijn medebestuursleden en voorzitter Frans Stienen. De Europarlementair namens de PvdA in Brussel is namelijk gekroond tot het meest sportieve bestuurslid van de stichting.
Eerder dit jaar volbracht de geboren en getogen Helmonder de halve marathon in zijn woonplaats. Afgelopen weekeinde passerde hij na 21 kilometer ook de finish van de halve marathon van Eindhoven, onderdeel van de marathon van de Lichtstad.
Chahim vindt ondanks zijn drukke baan in het Europees parlement toch nog tijd in de agenda voor inbreng bij Helmondse Sporthelden. En ook nog eens om te trainen voor dergelijke loopevenementen. Gezien de foto was het voormalige lid van de Helmondse gemeenteraad ook blij met zijn prestatie en tijd in Eindhoven.
Helaas is de politicus op basis van leeftijd uitgesloten voor de Pieter Gruijters Classic, die op 30 oktober bij HAC wordt gehouden. Tijdens het levende eerbetoon aan de Paralypmisch kampioen van Beijing 2008 is de 800 meter een van de onderdelen van de zeskamp die tussen 10.00 en 12.00 aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar door Helmondse Sporthelden op de atletiekdag wordt aangeboden.

Terug naar nieuwsoverzicht