Meulendijks opent aanmelding voor haar evenement

6 oktober 2021
Judith Meulendijks heeft vanuit Slowakije, waar ze bondscoach is, de inschrijving voor haar eigen Judith Meulendijks Open geopend. De geboren en getogen Helmondse krijgt haar levende eerbetoon van Helmondse Sporthelden op basis van haar verdienste als badmintonster die de eerste shuttles bij BC Phoenix sloeg.
“Op zondag 21 November, vanaf 12.00 uur, wordt voor het eerst de Judith Meulendijks Open georganiseerd door Helmondse Sporthelden in de sporthal aan de Suytkade in Helmond.
Doel van het evenement is om kinderen kennis te laten maken met badminton, enthousiast te maken voor de sport en voor sporten in het algemeen. Ben je nieuwsgierig? Heb je nog nooit badminton gespeeld?
Wel of geen ervaring, dat maakt niet uit: Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich gratis aanmelden. Ook als je niet lid bent ben een club, maar badminton leuk vindt. Voor een keer of misschien om daarna lid te worden van een vereniging.
Meld je nu aan via www.helmondsesporthelden.nl Klik op “Bekijk evenementen” en dan op Judith Meulendijks Open. Ik hoop jullie op zondag 21 November te zien! Michel da Silva zal mij op deze dag assisteren 🙂.”
Groeten Judith

Terug naar nieuwsoverzicht