Judith Meulendijks paginagroot in Weekblad De Loop

18 december 2020

Het slechte nieuws vanuit Helmondse Sporthelden is dat de voor maandag 21 december geplande Kerstlunch in thuishotel Fletcher Welness Hotel Helmond door de verscherpte Corona-regels geen doorgang kan vinden. Het goede nieuws is dat mediapartner Weekblad De Loop en ADmedia de stichting samen een pagina beschikbaar hebben gesteld in het huis-aan-huisblad voor Helmond.

In het artikel vooral aandacht voor het eerste evenement van Helmondse Sporthelden op de kalender van 2021, de Judith Meulendijks Open. Geen traditioneel jeugdtoernooi voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar, maar de leukste badmintondag van ons land in de sporthal aan de Suytkade onder leiding van de voormalige nummer tien van de wereld. Meulendijks reist vanuit Zwitserland, waar ze werkzaam is als coach, terug naar de stad waar het voor haar bij HBC Phoenix allemaal begon.

De badmintondag van Helmondse Sporthelden is voor kinderen die lid zijn van een van de zes Helmondse badmintonverenigingen. Maar ook voor kinderen die nooit een racket hebben vastgehouden of alleen op vakantie een keer badminton hebben gespeeld. En natuurlijk ook voor alle jeugdleden van de Nederlandse badmitonbond, NBB, uit het hele land. Aanmelden voor de Judith Meulendijks Open is gratis en kan via de website www.judithmeulendijksopen.nl

De Kerstlunch van Helmondse Sporthelden zal overigens zonder Kerst worden verplaatst naar de eerste datum die daarvoor na de versoepeling van de Corona-regels beschikbaar komt in overleg met Fletcher Welnesshotel Helmond.


Terug naar nieuwsoverzicht