Jongens E8 HC Oirschot ook naar Bob de Voogd Trophy

14 oktober 2021

De jongens E8 van HC Oirschot staan ook tussen de teams van het deelnemersveld aan de eerste Bob de Voogd Trophy op zaterdag 23 oktober bij diens eerste vereniging, HC Helmond. Het team van de ruim veertig jaar oude club met ruim 600 leden werd via de website van Helmondse Sporthelden aangemeld via coach Maarten van Beugen.

De Bob de Voogd Trophy is het derde levende eerbetoon van Helmondse Sporthelden aan een topsporter in de vijfde stad van Brabant die op basis van zijn of haar sportieve loopbaan als voorbeeld dient voor volgende generaties. Het toernooi is voor zowel meisjes als jongens uit de E-jeugd. Zowel eerstejaar E6 als tweedejaars E8. En omdat er zowel meisjes als jongens aan de Bob de Voogd Trophy meedoen, is dit het enige evenement van Helmondse Sporthelden waarvoor twee wisselbokaals klaar staan.

Die mogen een jaar lang in de prijzenkast van de vereniging pronken en moeten in 2022 door de clubs worden verdedigd bij HC Helmond. Aanmelden voor de Bob de Voogd Trohpy kan nog tot en met zondag 18 oktober gratis via www.helmondsesporthelden.nl

 


Terug naar nieuwsoverzicht