Holzken verslaat JW Parr in Singapore

22 april 2021
Helmondse Sportheld Nieky Holzken lijkt op 37-jarige leeftijd nog kandidaat te worden voor een titelgevecht bij One Championship. De pupil van trainer en schoonvader Sjef Weber versloeg in Singapore zijn zeven jaar oudere Australische opponent John Wayne Parr in de tweede ronde door een trap tegen het hoofd.
Het was voor de tweede keer binnen een half jaar dat Holzken naar de bubble in Maleisie vloog voor een gevecht van zijn organisatie. Het vorige gevecht beskiste de Helmonder in de eerste ronde en de partij tegen Parr in de tweede. Beide keren kwam hij feitelijk ongeschonden uit de strijd.
Holzken en Weber moeten nog een paar dagen terug in quarantaine voordat ze veilig terug naar Nederland kunnen vliegen. Daarna beginnen de gesprekken over een mogelijk titelgevecht voor de bokser. Diens Nieky Holzken Belt van Helmondse Sporthelden staat voor december van dit jaar op de kalender. Het evenement voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar wordt in opdracht van de stichting georganiseerd door Fast Forward.

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht