Hogeschool-studenten presenteren zeven plannen

4 maart 2021
De eerstejaars studenten Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam hebben op het kantoor van Fast Forward en de Giovanni van Bronkckhorst Foundation aan de Piekstraat in Rotterdam een tussentijdse presentatie gegeven van hun stage-opdracht.
De zeven (een afwezige) moesten hun idee voor de opzet en uitvoering van de zeven evenementen voor de stichting Helmondse Sporthelden toelichten en indien nodig ook verdedigen. Bovendien moest er op basis van een begroting een kostenindicatie ontstaan. Veel studenten willen de deelnemers van vier tot en met twaalf jaar aan de evenementen van Helmondse Sporthelden veel extra’s bieden.
Een lunch, bidon, T-shirt buiten de medaille en diploma als herinnering aan de deelname aan het evenement met de naam van een Helmondse Sportheld. Een prachtig gebaar, maar hoe gaat die geste dan worden gefinancieerd? Waar komen de sponsoren vandaan die voor inkomsten moeten zorgen en wat is op het evenement hun tegenwaarde? En waarom is het belangrijk dat een Helmondse wethouder op het evenement aanwezig is?
Stuk voor stuk vragen vanuit de praktijk die de evaring vanuit de boeken moet matchen. Over een week moeten alle studenten hun begroting voor hun evenement inleveren en over twee weken weer verdedigen.

Terug naar nieuwsoverzicht