Helmondse Sporthelden in Weekblad De Loop

6 december 2020
Helmondse Sporthelden stond er weer goed op bij Weekblad De Loop. De stichting onder leiding van Frans Stienen kreeg van de mediapartner wederom een pagina aangeboden in de krant die huis aan huis door bijna 40 duizend brievenbussen in Helmond gleed.
In het artikel over Helmondse Sporticonen wordt de overeenkomst met Fletcher Welnesshotel Helmond belicht en de oprichting van de stichting bij het Helmondse notariskantoor OMD. Christel Sanders van Weekblad De Loop was bij het eerste overleg direct enthousiast over het nieuwe initiatief voor de vijfde stad van Brabant.
“Hier willen we als Weekblad graag bij horen. Dit zijn de helden van Helmond daar zijn we trots op en als die iets voor de jeugd van de stad gaan betekenen is het helemaal leuk. Wij kijken uit naar de zeven evenementen in 2021. Dit kon Helmond en de jeugd goed gebruiken. En wie is er nu niet voor meer bewegen en blije kinderen.”
In het artikel in Weekblad De Loop komen overigens alle bestuursleden naast voorzitter Frans Stienen aan het woord. Dat zijn Eelke Toll, Mohammed Chahim, Saskia Hegeman, Joop van Stiphout, Marc de Wit en adviseur Ed Busselaar. Alle zeven bestuursleden hebben een relatie tot Helmond, omdat ze er geboren, getogen, gewoond hebben of nu woonachtig zijn.
De ontwikkeling van Helmondse Sporthelden komt van Fast Forward dat ook verantwoordelijk is voor de produktie van alle evenementen en sponsorbijeenkomsten van de stichting.

Terug naar nieuwsoverzicht