Helmondse Sporthelden steunt digtaal platform Hangout

25 maart 2021

Helmondse Sporthelden steunt Helmond Hangout, het nieuwe initiatief van de gemeente Helmond voor jeugd van zes tot en met achttien jaar. Hockeyer Bob de Voogd, kickbokser Nieky Holzken en ex-badmintonster Judith Meulendijks zullen vanuit de stichting via een nieuw, digitaal platform clinics verzorgen.

Voor de in het buitenland actieve De Voogd en Meulendijks is dat digitaal voor Holzken met zijn sportschool en Team Holzken wordt dat een online workshop in de boksschool van de veelvoudig kampioen en Helmondse Sportheld, omdat de sportscholen nog niet open mogen.

Helmond Hangout is wspecial met Helmond Marketing in het leven geroepen om kinderen in de Corona-periode van thuis blijven en thuisonderwijs afleiding te bieden. Dat gebeurt op vele vlakken, zoals een kook- of dansworkshop, Beatboxen, online sportlessen of het maken van een visueel dagboek. Volgens wethouder Casthelijne Dortmans wil de gemeente Helmond tijdens de lockdown zo proberen de jeugd een steuntje in de rug te geven.

“Maar we willen kijken of dit misschien een blijvend platform kan worden,” aldus Dordtmans. De wethouder van onder meer jeugd gaf centrummanager Linda Haverkamp van Helmond Marketing opdracht voor de uitvoering van het concept Helmond Hangout. Het platform is bereikbaar via de website www.helmond-hangout.nl

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht