Helmondse Sporthelden online via ICTReady

3 december 2020

Helmondse Sporthelden is digitaal. Met dank aan ICTReady is de stichting onder leiding van voorzitter Frans Stienen online te vinden via www.helmondsesporthelden.nl Bart Vandeursen sloot zich als ict-partner aan bij het initiatief om alle kinderen in de vijfde stad van Brabant kansrijk te maken.

Vandeursen is familielid van hockeyheld Bob de Voogd en zit in het pand bij Admedia en Weekblad De Loop. Dat was een driehoek, waardoor ICTReady direct een gevoel had om zich aan te sluiten bij Helmondse Sporthelden. In de afgelopen werd er hard gewerkt aan de website van de stichting. Die is door het werk van Vandeursen nu online.

Op de website van Helmondse Sporthelden is alle informatie over de stichting te vinden, maar ook de evenementen. Als de data daarvan bekend zijn, kunnen kinderen of clubs zich aanmelden voor het levende eerbetoon aan de acht sporthelden van Helmond. Op www.helmondsesporthelden.nl is bovendien het dagelijkse nieuws rondom de stichting te lezen.

Helmondse Sporthelden is digitaal overigens ook te vinden op vier andere kanalen: twitter, Instagram, Youtube en LinkedIn. En het bedrijf ictready van Vandeursen is te vinden op www.ictready.nl


Terug naar nieuwsoverzicht