Helmondse Sporthelden in magazine NH1816 verzekeringen

18 februari 2021

Helmondse Sporthelden heeft via bestuurslid Marc de Wit een nieuw podium gekregen. Als tussenpersoon van NH1816 verzekeringen kreeg de stichting een paginagroot artikel in het tweemaandelijkse magazine Zest.

De vader van De Wit werd lang geleden het eerste kantoor van NH1816 verzekeringen buiten het thuisgebied in Noord-Holland. De relatie tussen De Wit en de verzekeraar is zo hecht dat NH1816 hem een paginagroot interview aanbod. De inwoner van Stiphout en ex-voorzitter van voetbalclub Stiphout Vooruit besloot die publiciteit vervolgens beschikbaar te stellen aan Helmondse Sporthelden.

“NH1816 is maatschappelijk erg betrokken en vond een pagina voor Helmondse Sporthelden een uitstekend idee. Ik ondersteun de stichting en haar doelstellingen door mijn inzet als bestuurslid. NH1816 overweegt overigens om de stichting ook financieel te ondersteunen en dat juichen we natuurlijk van harte toe. We gaan binnenkort met elkaar in gesprek om een vorm van sponsoring. Een prachtig gebaar van NH1816 en geweldig vooruitzicht voor de kansarme kinderen in Helmond waarvoor we dit allemaal doen.”


Terug naar nieuwsoverzicht