Helmondse Sporthelden feliciteert Danny Koevermans

1 november 2021

Het bestuur van de stichting Helmondse Sporthelden feliciteert Danny Koevermans. De in Schiedam geboren Held blaast vandaag in de Helmondse wijk Brandervoort 43 kaarsjes uit op de verjaardagstaart.

Maandag is ondanks de 43-ste viering van zijn geboorte voor Koevermans een gewone werkdag voor viervoudig ex-international Koevermans. De speler van het vijfde elftal van SV Brandevoort in Helmond is op de Herdgang immers de trainer van de aanvallende talenten van de Eindhovense club.

De eerste editie van de Danny Koevermans Cup voor -7 jeugd wordt in 2022 voor de eerste maal gehouden. Doelstelling van de stichting Helmondse Sporthelden is dat er na clinics ook teams van Helmondse basisscholen gaan deelnemenĀ  aan het levende eerbetoon aan de voormalige aanvaller van het Schiedamse Excelsior’20, Sparta, PSV, AZ, Toronto FC en FC Utrecht.

Helmondse Sporthelden wil er voor zorgen dat in de vijfde stad van Brabant sport nooit een luxe wordt. Dat is het op dit moment voor een op de elf kinderen die op of onder de armoedegrens in Helmond opgroeien.

 


Terug naar nieuwsoverzicht