Geslaagde eerste partnerlunch bij Fletcher Helmond

17 juli 2021
Helmondse Sporthelden heeft haar eerste partnerlunch gehad in het thuishotel, Fletcher Helmond. Manager Corne van der Kant ontving de sponsoren van de stichting onder Corona-regels in het hotel aan de Suytkade in de vijfde stad van Brabant.
 
Van der Kant en zijn staf verraste de gasten met een prachtige lunch en na afloop met een sauna-arrangement voor twee personen. In zijn speech liet de manager van het Fletcher hotel weten trots te zijn partner te zijn van Helmondse Sporthelden. “Toen Frans Stienen hier kwam voor een vorm van samenwerking had ik direct een goed gevoel bij hun visie en doelstelling.. Ik ben een echte Helmonder en doe graag wat extra’s voor de kinderen van de stad. Zeker die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”
 
Tijdens de lunch waren ook de Helden Nieky Holzken, Bob de Voogd en Pieter Gruijters aanwezig. Voorzitter Frans Stienen gaf na Van der Kant aan trots te zijn op wat de stichting in een jaar tijd ondanks Covid had bereikt. “We hebben inmiddels 175 kinderen op de eerste twee evenementen gehad. Waaronder ook een schoolteam. We hebben partnerships met twee scholen uit het voortgezet onderwijs en vonden partners die ons wilden steunen zonder dat we een trakcrecord hadden.”
 
In aanwezigheid van wethouder Harrie van Dijk liet Stienen echter weten dat zijn bestuur voor een grote opgave staat. “We willen als stichting veel voor kinderen betekenen, zeker als ze kampen met financiele, lichamelijke of geestelijke beperkingen om aan sport te doen. Maar dat kost ook geld. Dat is weliswaar heel plat, maar wel de waarheid. We zoeken daarom draagvlak bij het bedrijfsleven om kinderen die het het hardste nodig hebben een steuntje in de rug te geven. Sport mag voor een groep in de samenleving geen luxe worden.”
 

Terug naar nieuwsoverzicht