Danny Koevermans Cup naar 2022

14 september 2021

Het bestuur van Helmondse Sporthelden heeft in overleg met Danny Koevermans besloten om het -8 toernooi bij SV Brandevoort te verplaatsen naar 2022.

Het besluit is genomen nadat er vanuit overleg met clinicpartner Jibb+ de wens kwam om meer schoolteams bij het evenement te betrekken. Omdat de tijd voor clinics voor Helmondse basisscholen tot aan het evenement te kort was werd besloten om het toernooi voor -8 jeugd op de kalender een nieuwe plaats te geven. Dit met instemming van voormalig PSV-speler en Helmondse Sporthelden Danny Koevermans.

Doelstelling van Helmondse Sporthelden is om zo veel mogelijk kinderen vanuit het clinictraject en het aansluitende evenement enthousiast te maken voor een lidmaatschap van een sportvereniging in de vijfde stad van Helmond. Vooral kinderen voor wie thuis de financiele middelen ontbreken. In dat geval wordt in een samenwerking met de stichting Leergeld bekeken om de contributie voor die doelgroep te voldoen.

Sport en het lidmaatschap van een vereniging mag volgens Helmondse Sporthelden nooit een vorm van luxe worden. Helaas geldt dat voor een op de negen kinderen in deze gemeente. In overleg met SV Brandevoort, Jibb+ en Danny Koevermans zal zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend worden gemaakt.


Terug naar nieuwsoverzicht