Chiara Spek nieuwe stagiaire Helmondse Sporthelden

5 oktober 2021

Helmondse Sporthelden heeft maandag 4 oktober een nieuwe staigiaire kunnen ontvangen. Chiara Spek versterkt de burelen van de stichting uit de vijfde stad van Brabant tot medio februari 2022. 

De Rotterdamse studeert eventmangement op de NHTV in Breda. Daar werken meer dan 7000 studenten uit ruim tachtig landen aan de volgende stap in hun loopbaan. Spek koos als Rotterdamse bewust voor de opleiding in Breda, omdat die volgens haar zeggen het beste bij haar persoon paste. De zoektocht naar een stageplaats viel door Corona voor de NHTV-studente niet mee, maar slaagde alsnog. Tot grote van Spek die zelf hockeyt bij het Rotterdamse Victoria.

“Ik had van studenten van de opleiding sportmarketing en management van Hogeschool Rotterdam goede verhalen gehoord over hun periode bij Helmondse Sporthelden. En als hockey-liefhebber begin ik met de Bob de Voogd Trophy. Veel leuker gaat het niet worden. Met name Brabantse clubs zullen in de komende twee weken een bericht van de stagiare van Helmondse Sporthelden verwachten om hun E-jeugd aan te melden voor het levende eerbetoon aan de voormalige speler van HC Helmond en Oranje.

De Bob de Voogd Trophy staat voor zaterdag 23 oktober in de agenda. Het toernooi voor E-jeugd begint om 10.00 uur en duurt bij HC Helmond tot ongeveer 14.00 uur.


Terug naar nieuwsoverzicht