Bestuursvergadering in thuishotel Fletcher Helmond

2 december 2020
Het bestuur van Helmondse Sporthelden heeft haar derde bijeenkomst gehad. Locatie was het thuishotel van de stichting, Welnesshotel Fletcher aan de Scheepsboulevard in Helmond. Manager Corne van der Kant had gezorgd voor een huiskamersfeer gezorgd voor voorzitter Frans Stienen en zijn zes bestuursleden.
Op de agenda van de derde vergadering van Helmondse Sporthelden stond onder meer de Kerstlunch die voor 21 december in hetzelfde Fletcher Helmond wordt gehouden. De definitieve beslissing over het door gaan van de eerste grote bijeenkomst van bestuur, Helden en partners van de stichting valt op 8 december. Het kabinet geeft dan op een persconferentie aan wat in tot aan de Kerstdagen in verband met Corona wel en vooral niet mag.
Voort besprak het bestuur van de stichting de begroting, data van de zeven evenementen in 2021 en de start van het gratis clinictraject voor de basisscholen in Helmond. Er wordt zo goed als zeker begonnen met de Judith Meulendijk Classic op 21 of 28 maart in de dubbele sporthal van Fletcher Helmond. Voorzitter Frans Stienen en zijn bestuur vergaderen eenmaal per maand met als doelstelling om de jeugd van de vijfde stad van Brabant in beweging te krijgen en kansarme kinderen in de stad kansrijk te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht