Australier Parr volgende tegenstander Holzken

2 maart 2021
John Wayne Parr is de volgende tegenstander van Nieky Holzken. De Brabantse Sportheld nodigde de ‘The Gunslinger’ via Instagram uit voor een gevecht, waarvoor de datum en locatie binnen de organisatie van One Championship nog moet worden bepaald.
De Australier heeft een loopbaan in het Muay Thai als het kickboksen en daarin tien wereldtitels achter zijn naam staan. Nieky ‘The Natural’ Holzken was volgens Parr in een interview zijn gedroomde tegenstander. Nu beide vechters voor dezelfde organiatie uitkomen, vond de Helmonder het tijd om de droom van de Australier uit te laten komen.
Op Instagram schreef Holzken dat hij had gehoord dat hij de droomtegenstander van Parr was. “We are both in the same organization,One Champioenship. So if you want, we can let your dream come true. Binnen 24 uur na de post had de Australier de uitdaging aangenomen met de woorden: “Full Thai rules.”
Holzken reageerde daarop bevestigend, waardoor de organisatie van beide vechters, One Champioenship, een datum en locatie voor het gevecht kan gaan zoeken. De Helmondse Sportheld, momenteel de beste lichtgewicht op de ranking, won zijn laatste gevecht tegen de Amerikaan Elliot Compton. Na anderhalve minuut maakte een machtige leverstoot een voortijdig einde aan het gevecht in Singapore.
Nieky Holzken is een van de zeven Helden van Helmondse Sporthelden. De stichting onder leiding van voormalige sportwethouder Stienen zich zich vooral in om kansarme kinderen binnen de vijfde gemeente van Brabant met hulp van de helden van de stad kansrijker via sport te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht