After movie Bob de Voogd Trophy

26 oktober 2021
Het grote nagenieten. De aftermovie van de eerste editie van de Bob de Voogd Trophy. Het levende eerbetoon van de stichting Helmondse Sporthelden aan de 150-voudig interntional die als hockeyer begon bij HC Helmond.
Zaterdag 23 oktober keerde de geboren en getogen Helmonder terug naa de basis voor een toernooi voor E-jeugd met zijn naam. Een dag waar plezier voorop stond en elk kind met een medaille uitgereikt door Helmondse Sportheld Bob de Voogd naar huis ging. Precies zoals in de filosofie van Helmondse Sporthelden elk kind op deze manier een beetje winnaar is.
Helmondse Sporthelden zet zich in het bijzonder in om de helden van de vijfde stad van Brabant te eren en als inspiratie voor volgende generaties te gebruiken. Zeker als er in die generatie kinderen zitten voor wie sport door het ontbreken van financiele middelen een vorm van luxe dreigt te worden.
De tweede editie van de Bob de Voogd Trophy bij HC Helmond is overigens op zaterdag 22 ooktober 2022. Aanmelden voor het evenement kan reeds via de webstie van Helmondse Sporthelden. Het volgende evenement van de stichting is de Judith Meulendijks Open op zondag 21 november in de sporthal aan de Suytkade.
https://fb.watch/8TS-FBTm-x/

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht