Weekblad De Loop steunt Sporthelden paginagroot

21 juli 2021
Partners vormen voor een stichting het fundament. En niet alleen in financieel opzicht. Maar bijvoorbeeld ook in publicitair opzicht. In Helmond is Helmondse Sporthelden rijk met een mediapartner als Weekblad De Loop.
De huis-aan-huiskrant voor Helmond en omliggende gemeenten was van meet af positief over een samenwerking met de stichting van voorzitter Frans Stienen en zet zich paginagroot in voor de publiciteit voor en na afloop van de evenementen van Helmondse Sporthelden. Christel Sanders en Ad Klaaassen zijn mensen van het eerste uur die het initatief in de vijfde stad van Brabant een bwlangrijke steun in de rug hebben gegeven.
Want naast een eigen website, Facebook, Twtitter, Linkedin en Instagram komt Helmondse Sporthelden via De Loop ook bij de mensen thuis. Zo hoopt de stichting een optimaal bereik voor haar doelstelling en evenementen te creeren. Om zo elk kind en ouder in Helmond en omliggende gemeenten te informeren. “Wij voelen ons elke keer weer rijk als we de krant open slaan en daar een groot verslag zien van een evenement. Of juist een vooruitblik,”” aldus voorzitter Stienen.
Bij de Leontien van Moorsel Classic en Gebroeders Van de Kerkhof Cup was het een beetje van beiden. Deze week is er overigens wederom een groot artikel te lezen in weekblad De Loop over Helmondse Sporthelden te lezen. Ditmaal over het succes van kinderen die vanuit clinics en evenementen zijn doorgestroomd naar volwaardig lid van RTC Buitenlust en SV De Braak. “Acht van de 175 deelnemers hebben zich na deelname aan een evenement aangesloten bij deze clubs,” aldus Stienen.
“Vijf bij de wielerclub en drie bij de voetbalvereniging. Wat ons betreft een vliegende start en prachtig dat ook die weer aandacht in weekblad De Loop. Ik voel mij als voorzitter elke keer weer rijk als ik de krant open sla en die pagina over Helmondse Sporthelden zie. Met dank aan deze prachtige mediapartner van de stichting.”

Terug naar nieuwsoverzicht