Holzken arriveert in Singapore voor gevecht JW Parr

5 april 2021
Nieky Holzken en schoonvader/trainer Sjef Weber zijn aangekomen in Singapore. De Helmondse Sportheld, zevenvoudig wereldkampioen, vecht daar op woensdag 21 april voor de organisatie One Championship tegen John Wayne Parr.
 
Holzken daagde Parr uit voor een gevecht op het besloten gala in Maleisie via Instagram. De 44-ajrige Australier liet op social media weten dat de Helmonder een tegenstander is waar hij graag nog een keer tegenover in de ring wilde staan. Parr is als bokser en kickbokser tienvoudig wereldkampioen.
 
Als kickbokser won hij 99 van zijn 132 partijen. De zeven haar jongere Holzken kwam in 110 gevechten tot 93 zeges. In december vorig jaar kwam de Helmondse Sportheld na een lange periode van inactiviteit door Corona weer in actie. Tegenstander Elliot Compton werd in Singapore na anderhalve minuut met een rake leverstoot uitgeschakeld.
 
Het gevecht tussen Holzken en Parr in het lichtgewicht met 4 ons-handschoenen wordt uitgezonden op het Youtube-kanaal van One Championship. Holzken besteedde de eerste dag in Singapore aan het acclimatiseren. De Nieky Holzken Belt is een van de zeven evenementen van Helmondse Sporthelden in 2021 en wordt naar alle waarschijnlijkheid in november in de vijfde stad van Brabant gehouden.

Terug naar nieuwsoverzicht