Afscheid eerste stagiair Helmondse Sporthelden

16 januari 2021
Fast Forward, producent van Helmondse Sporthelden, heeft vrijdag 15 januari op het kantoor aan de Piekstraat in Rotterdam afscheid genomen van stagiair Rasid Sabljica.
De student van de opleiding Sportmarketing en Mangement maakten mede door de Corona-crises zes bewogen maanden mee binnen de beide organisaties. Sabljica deed voor Fast Forward onderzoek naar kansen en groei voor de stichting Helmondse Sporthelden.
De Hogeschool-student slaagde er, ondanks de beperkingen en 1,5 meter samenleving, toch in om hun opdracht in te vullen, de scriptie te schrijven en die ook nog eens op tijd in te leveren. Sabljica hebben bij hun afscheid de wens uitgesproken om in de toekomst bij beide organisaties betrokken te blijven. Dit vooral omdat ze hij de noodzaak heeft onderkend om kinderen in Rotterdam en Helmond dezelfde kansen te gunnen, die hij zelf heeft gekregen. En met beide handen hebben aangegrepen.
De wens om alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar kansrijk te maken in de vijfde stad van Brabant vult hij in de nabije toekomst in met hun hart, grote inzet en gevoel voor de volgende generaties die een zetje in de rug nodig hebben om hun plaats in de wereld te veroveren.

Terug naar nieuwsoverzicht