Stichting verplaatst Kerstlunch naar nieuwe jaar

11 december 2020
Helmondse Sporthelden heeft tijdens haar derde bestuursvergadering besloten om de Kerstlunch van maandag 21 december te schrappen. Na overleg met Fletcher Welnesshotel Helmond-manager Corné van der Kant werd duidelijk dat de Corona-regels een gezellige afsluiting van het jaar feitelijk onmogelijk maken.
Er is door het bestuur onder leiding van voorzitter Frans Stienen nog even onderzocht of een bijeenkomst buiten een optie was, maar ook toen bleek al snel dat de problemen groter waren dan de oplossing. “We hadden Helmondse Sporthelden tijdens de Kerstlunch willen presenteren. Maar soms moet je erkennen dat zaken niet mogelijk zijn,” aldus de voormalig sportwethouder. De Kerstlunch wordt op basis van de ontwikkelingen doorgeschoven naar januari en wordt een nieuwjaar lunch.
“Maar het kan zo maar zijn dat we misschien pas in februari weer met een groep bij elkaar mogen komen. We volgen de regels van de overheid, maar staan te trappelen om het bedrijfsleven uitleg te geven over onze plannen. Gelukkig hebben we in Weekblad De Loop een goede mediapartner. In de komende editie staat daar al te lezen dat we een samenwerking aan gaan met het Elkerliek ziekenhuis. Helmondse Sporthelden wil er voor alle kinderen zijn.
Dus ook die ongelukkigerwijs in het ziekenhuis liggen en er niet bij kunnen zijn. In dat geval brengen we met een bezoek van een Helmondse sportheld het evenement naar die kinderen,” aldus Stienen.

Terug naar nieuwsoverzicht