Kerstkaarten stichting naar 75 relaties

5 december 2020
De Kerstkaarten van de Helmondse Sporthelden zijn deze week verstuurd naar 75 relaties. Dat zijn mensen uit de wereld van sport, politiek, verenigings- en zakenleven. De kaart is ontworpen door Willem Veldhoen van Blauwesteeg en gedrukt bij Printvisie in Rotterdam. Bedrijven die direct bereid waren om de stichting in de vijfde stad van Brabant te ondersteunen.
In de Kerstkaart nodigt de stichting onder leiding van voorzitter Frans Stienen haar relaties op 21 december uit in het thuishotel Fletcher Welness hotel Helmond. Manager Corne van der Kant en zijn staf serveren daar om 12.00 uur een lunch. Mits het kabinet komende dinsdag, 8 december, de regels voor bijeenkomsten versoepelt. Mochten premier Marc Rutte en minister Hugo de Jonge echter beslissen om de Corona-lockdown in stand te houden, zal er worden gezocht naar een alternatief.
Helmondse Sporthelden lanceert op de Kerstlunch het 8-7-6 model voor 2021. Acht sporthelden die zich op zeven evenementen met zes verschillende sporten gaan inzetten voor alle kinderen van de stad. Ook met een geestelijke, lichamelijke, visuele of sociale beperking. De stichting wil elk kind kansrijk maken.
Fast Forward is de geestelijk vader van Helmondse Sorthelden en doet de produktie van alle evenementen in Helmond.

Terug naar nieuwsoverzicht