Corona haalt opnieuw streep door Judith Meulendijks Open

9 november 2021

Het bestuur van Helmondse Sporthelden heeft na de invoering van de nieuwe coronamaatregelen na overleg besloten om de Judith Meulendijks Open op zondag 21 november geen doorgang te laten vinden. Het bestuur van de stichting is van mening dat het handhaven van de maatregelen op deze locatie, Fletcher Welnesshotel Helmond, aan de Suytkade te ingewikkeld is om een veilig verloop van het evenement te kunnen garanderen.

Deelnemers aan de Judith Meulendijks Open, hotel en restaurantgasten en enkele bezoekers van de bowling komen door dezelfde ingang naar binnen en zijn niet bij voorbaat van elkaar te onderscheiden. Controle vraagt daardoor (te) veel extra organisatie en inspanningen. Deze overweging, gekoppeld aan een mogelijke aansprakelijkheid bij besmetting, heeft geleid tot de conclusie dat er feitelijk geen basis meer is voor uitvoering van de plannen.

Na telefonisch overleg met Sportheld Judith Meulendijks is daardoor helaas besloten om vanwege Corona voor de tweede maal een andere datum te zoeken voor haar levende eerbetoon. Helmondse Sporthelden gaat in overleg met Judith Meulendijks om haar levende eerbetoon in 2022 alsnog voor de eerste maal te organiseren.


Terug naar nieuwsoverzicht